Garanti

Tandproteser med tilfredshedsgaranti og 5 års garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage:
Vi garanterer pengene tilbage indenfor 3 måneder fra levering, hvis patienten ikke er tilfreds med de nye tandproteser.

Forudsætning:
Tandproteserne skal leveres tilbage i rimelig stand, og klinikken skal have mulighed for at korrigere proteserne. Derfor skal patienten møde til de nødvendige kontroller og behandlinger som klinikken anbefaler, og patienten skal gøre opmærksom på det konkrete problem ved aktivt at komme til kontrol og rettelser. Udebliver patienten eller ikke er aktiv bortfalder garantien. Der vil i forbindelse med behandling af nye tandproteser blive aftalt og skrevet en garanti kontrakt. Det gælder fra 13-11-2014.

5 års garanti:
Er Deres tandprotese købt hos os, giver vi 5 års garanti på skader påført ved almindelig brug. Det betyder, at vi gratis reparerer Deres tandprotese, hvis den mod forventning har brug for reparation inden for de første 5 år. Dog forudsættes et årligt kontrol besøg til et mindre honorar.Alle proteser leveret med kommunal tilskud og igennem tandlægen har 2 år. Patienten kan alene gøre garantien og returretten gældende så længe virksomheden er i drift.Såfremt virksomheden nedlægges eller på anden måde ophører, vil krav herefter således ikke kunne rettes.

Garantien dækker:
– Brud, der ikke skyldes voldelig overlast
– Misfarvninger
– Alle andre skader, der skyldes fejl eller mangler ved de anvendte materialer eller ved fremstillingsprocessen

Skader, der skyldes voldelig overbelastning, unaturlig slitage eller forandringer af mund og gummer, herunder gummesvind og bruksisme (tandskæring) er ikke omfattet af garantien.

Hvorfor har vi garanti?
Flere konkurrerende klinikker benytter sig af nyuddannet tandteknikere, men hos Klinisk tandtekniker Jens Broman har vi tre teknikere med samlet 92 års erfaring. Derfor stiller vi tilfredshedsgaranti og 5 års garanti på vores tandproteser.

Har Deres tandprotese brug for akut reparation, ring +45 28 43 40 02

Hvis De ønsker at se tidligere udarbejdet proteser findes de under behandlinger.

Hvad koster en tandprotese?
Prisen på tandproteser er individuelle og derfor varierer prisen også heraf. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på tandproteser, se vores prisliste for nærmere information.