Behandlinger

Vi tilbyder selv alle behandlinger inden for tandprotetik på vores klinik i Søborg eller Bagsværd. Vores tætte samarbejde med tandlæger, kommune, bank og sygeforsikring m.fl., gør os i stand til at betragte Deres behandling som er langt mere end blot det at få en ny tandprotese.

En tandprotese er mere end en protese i munden. Vores tænder er en del af vores identitet og vores smil en stor del af vores personlighed. Derfor mener vi at en behandling bør begynde allerede det øjeblik at De tager kontakt til os.

Vi kender mulighederne for at få hjælp til at bekoste en ny tandprotese, og hvad enten det er gennem tilskud fra kommunen eller billig finansiering gennem en bank, har vi ekspertisen og hjælper med ansøgning og rådgivning. Deres behandling starter med en venlig stemme og et lyttende øre i telefonen og slutter med en omfattende service langt tid efter De har fået Deres nye tandprotese og nye smil.

Tidligere udarbejdet proteser

Nedenfor ser De et udsnit af de behandlinger vi tilbyder og et udvalg af de resultater vi har skabt for vores patienter. Tryk på de forskellige behandlinger for at læse nærmere. Ønsker De at læse nærmere vores klinik og personale se Om os.

Helprotese

En hel protese erstatter alle tænder enten i over- eller undermund, her er en hel overprotese, fremstillet så harmonisk så muligt, naturlig farve, størrelse og form, men også en smule uregelmæssig.

Helproteser uden gane

Tandløs overkæbe med fire implantater. En opgave med en hel overprotese uden gane.

Hel overprotese uden gane i munden.

Hel overprotese uden gane og med fire tryklåse.

Her ses den færdige overprotese uden gane og fastsiddende på fire implantater.

Delproteser

Delproteser fremstilles normalt i en kombination af stål og akryl, her en med hul i ganen, som mange patienter foretrækker, da den giver en bedre smagsoplevelse. Delproteser fremstilles i mange forskellige udformninger naturligvis både i over- og i undermund, fælles er at de erstatter de tænder der mangler.

Patienten mangler sine fire fortænder og der skal fremstilles en delprotese i stål der erstatter dem.

De fire fortænder er nu monteret, protese tænderne er sat direkte på gummen, det er den smukkeste måde at gøre det på.

Immidiat proteser/proteser indsat efter tandudtrækning

Patient med tandlæge skræk, hjørnetanden til venstre og første lille kindtand med sølvfyldning i undermunden er det eneste vi kan bevare. Nu tages aftryk og en hel overprotese og en delprotese med bøjler på de to tænder vi bevarede fremstilles inden tænderne trækkes ud.

De færdige proteser indsat lige efter tandudtrækningen.

Blød bund i protesen

Blød bund i en hel protese til undermunden, den del af protesen der vender ned mod gummen er blød og skåner flade og ømme gummer.

Tryklås på naturlig rod

Her var 6 fortænder tilbage i undermunden, patienten ønskede en smuk og fast løsning, rødderne på de to yderste tænder i begge sider, monteres med låse i guld kapper, protesen kan så knappes på, se det smukke resultat næste billede.

Her ses den færdige løsning, protesen er nu knappet på, bemærk låsene er fuldstændig gemt inden i hjørnetænderne i undermunden. Det er i øvrigt en hel overprotesen patienten har.

Kombination af implantat og naturlig rod

Her havde patienten to kindtænder tilbage og en tandprotese ville fungere dårligt med kun bøjle på dem, med to yderligere implantater var problemet løst. De næste to billeder viser et pænt kosmetisk og fast resultat.

Her er så protesen indsat, bemærk ingen gane.

Her er så protesen på plads, pænt og nydeligt.