Implantater

Det er meget vigtigt at en tandprotese sidder rigtigt i munden. Den skal sidde fast, men samtidig være nem at tage ud og rengøre, og til det formål er en tandprotese fastgjort med implantater et rigtig godt valg. Selve implantaterne indsættes i munden, og to eller flere små tryklåse monteret i tandprotesen sikrer, at den sidder fast, men stadig er nem at tage ud. Der findes flere forskellige systemer af implantater og tryklåse. Læs også om vores behandlinger.

Nedenfor vises fem forskellige systemer, der alle passer på samme implantat. Efter indsættelsen af implantaterne vælger vi sammen, hvilket system, der er bedst til Dem. Tryk på de forskellige systemer for at læse nærmere.

Ønsker De et prisoverslag kan De benytte vores prisberegner eller kontakte os direkte for nærmere information.

Kugle

Model af tandløs underkæbe med to kugleimplantater.

Model med kugleimplantater og underprotese med tryklåse monteret, der kan finjusteres, så du selv bestemmer hvor fast protesen skal side.

Locator

Her er kuglerne udskiftet med en locator. En locator er en mere flad lås, der egner sig bedre ved mindre plads. Her kan du også selv bestemme, hvor fast protesen skal sidde.

Konus

Her ses en tandløs underkæbe med fire implantater monteret med såkaldte konus låse. De anvendes, hvis det ikke har været muligt at få implantaterne helt lige, så også den situation kan løses.

Magnet

Underkæbemodel med implantater monteret med lås til magnet og protese med magnet. En protese med magnet er meget nem at tage af og anvendes til patienter med meget gigtplagede hænder.

Stav

Her ses en tandløs overkæbe med fire implantater, der er samlet med en stav. Hvis de fire implantater ikke er lige stærke anvendes stav til at fordele belastningen.

Her er så overprotesen uden gane til patienten med staven i munden. Låsene er lange skinner, der klemmer på staven. Også de kan justeres så du selv bestemmer fastholdelsen.