Skip to main content

Få et gavekort på 1500 kr. til køb af nye tandproteser hos Broman Klinisk Tandklinik. Læs mere her.

Find vej

Her finder du alle nødvendige oplysninger om parkering, offentlig transport og øvrige transportmuligheder til vores kliniker i Bagsværd og Søborg.

Parkering

Parkering i Bagsværd klink
Parkeringspladsen uden for Klinikken i Bagsværd har fri parkering, husk blot at sætte p-skiven. Parkeringspladsen er rummelig og har mange båse både almindelige og handicapvenlige.

Parkering i Søborg klink
Klinikken i Søborg er beliggende på Søborghovedgade, hvor parkering er muligt i de afmærkede båse i begge vejbaner. Der er gratis parkering husk blot at sætte p-skive og følg anvisning på parkeringsskilte.

Offentlig transport

Offentlig transport til Bagsværd klinik
Klinikken i Bagsværd er beliggende centralt ved Bagsværd S-tog station, hvor både tog og bus afgange til og fra Bagsværd station afgår og ankommer hyppigt. Rejser De med offentlig transport fra eksempelvis Lyngby, Buddinge, Gladsaxe eller Herlev, kan De uden besvær tilgå vores klinik i Bagsværd.

Offentlig transport til Søborg klinik
De kan tage offentlig transport til klinikken i Søborg, hvor bus stop Buddinge Skole (Søborg Hovedgade) og Vandtårnsvej (Søborg Hovedgade) er til at foretrække. Rejser De fra Hellerup, Gentofte, Lyngby eller det centrale København forekommer der direkte busforbindelser til Klinikken i Søborg.

Handicapvenlig

Handicapvenlig
Klinikken i Bagsværd er handicapvenlig og tilgås let via en rummelig elevator samt gode adgangsforhold.

Hjemmebehandling

Selvom der er nemme adgangsforhold i vores klinikker i både Søborg og Bagsværd, kan nogle patienter alligevel have behov for behandling hjemme. Har De ikke mulighed for at komme til behandling hos os, kommer Klinisk tandtekniker Jens Broman naturligvis til Dem.