Skip to main content

Få et gavekort på 1500 kr. til køb af nye tandproteser hos Broman Klinisk Tandklinik. Læs mere her.

Din første Tandprotese

Når du står over for udsigten til din første tandprotese, er det ikke blot en fysisk forandring, men også en følelsesmæssig rejse. For mange er det en følsom periode præget af usikkerhed og spørgsmål. I denne proces er det afgørende, at vores personale tager sig god tid, udviser empati og forståelse. Denne menneskelige tilgang hjælper med at opbygge en tillidsfuld relation, hvilket er essentielt for en vellykket behandling.

Samarbejde mellem Tandteknikere og Tandlæger

Samarbejdet mellem kliniske tandteknikere og tandlæger er grundstenen i processen med at fremstille en tandprotese.
Vi som tandteknikere spiller en central rolle i design og fremstilling af protesen, samt at sikrer, at pasformen og funktionen er optimal for patienten. Vi undersøger din mundhule og vurdere hvilken type protese som egner sig bedst til dig. Derefter laver vi en henvisning til din Tandlæge med et konstruktionsforslag. Tandlægen finder ud af hvilke tænder der egner sig bedst til at bære protesen og hvilke der er nødt til at blive trukket ud. Dette teamarbejde sikrer, at hver tandprotese er skræddersyet til dit unikke behov, hvilket er afgørende for komfort og funktion.

Processen med at Fremstille en Tandprotese

Fremstillingen af en tandprotese er en detaljeret proces, der starter med en grundig undersøgelse af patientens mundhule. Aftryk tages for at sikre en nøjagtig model af patientens kæber. Herefter arbejder tandteknikeren på at designe protesen, som skal imitere naturlige tænder både i udseende og funktion. Denne proces kan involvere flere tilpasninger og justeringer for at sikre, at protesen sidder komfortabelt.

Livet med en Tandprotese

At leve med en tandprotese kan i begyndelsen kræve tilvænning. Det er almindeligt at opleve en periode med tilpasning, hvor mund og tale skal justeres til den nye situation. Med tiden bliver dette dog mere naturligt, og mange oplever en markant forbedring i deres livskvalitet og selvtillid.

At Spise med en Tandprotese

Spiseoplevelsen kan også ændre sig med en tandprotese. I starten kan det være udfordrende at tygge visse fødevarer, men med tiden og den rette vejledning og tilpasning bliver det nemmere. Vi opfordrer til at starte med blød mad og gradvist introducere mere fast føde, mens du vænner dig til protesen.

Processen med at få og leve med en tandprotese er unik og personlig. Det kræver en kombination af faglig ekspertise og menneskelig forståelse. Gennem et tæt samarbejde mellem patient, tandtekniker og tandlæge, kan overgangen til livet med en tandprotese gøres så glidende og komfortabel som muligt, hvilket giver patienten en fornyet følelse af selvtillid og livskvalitet.

Ring eller skriv til os og bestil en tid til en gratis undersøgelse.
Klinik i Bagsværd: 3213 3956 
Klinik i Søborg: 3956 4002

Klinisk Tandtekniker Jens Broman

Fuld tilfredshed og 5 års garanti

Er du klar til at genopdage glæden ved et sundt og smukt smil?

Lad os hjælpe dig med at genopdage selvtillid gennem vores håndværk og engagement i tandteknik. Gør noget godt for din munds sundhed og dit velvære nu!

Hvem er Klinisk Tandtekniker Jens Broman?

Vi har klinik på Søborg Hovedgade 159 og Bagsværd Hovedgade 99. Behandlinger udføres altid af samme kompetente medarbejdere og faste samarbejdspartnere, og vi garanterer at alt tandarbejde er dansk produceret. Vi er mere end summen af vores medarbejdere. Klinikken har gennem 30 år skabt et netværk af meget stærke samarbejdspartnere og vi arbejder kun sammen med de bedste hvad end de er leverandører eller tandlæger. Hvem vi samarbejder med afhænger af, hvordan vi opnår det bedste resultat, og husk at vores tandarbejde altid er dansk produceret på eget dentallaboratorium.

Vi er hos Klinisk Tandtekniker Jens Broman medlem af LKT (Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere). Det betyder at hvis du er patient hos os, er du garanteret en professionel og højt kvalificeret behandling. Blandt andet fordi at LKT tilbyder løbende efteruddannelse, som vi deltager i, så vores patienter er garanteret de bedste materialer, metoder og den nyeste teknik.

Flere konkurrerende klinikker benytter sig af nyuddannet tandteknikere, men hos Klinisk tandtekniker Jens Broman har vi tre teknikere med samlet 92 års erfaring. Derfor stiller vi tilfredshedsgaranti og 5 års garanti på vores tandproteser.