Om os

Personale hos Klinisk Tandtekniker Jens Broman

Læs nærmere om os; Vi har klinik på Søborg Hovedgade 159 og Bagsværd Hovedgade 99. Klinikken i Søborg har vi haft i 30 år mens klinikken i Bagsværd er etableret i 2010.
De kan selv vælge hvor De ønsker Deres behandling, og vejledning, service og kvalitet er af samme høje standard uanset hvor De vælger. Deres behandling udføres altid af samme kompetente medarbejdere og faste samarbejdspartnere, og vi garanterer at alt tandarbejde er dansk produceret.

Vi er mere end summen af vores medarbejdere. Klinikken har gennem 30 år skabt et netværk af meget stærke samarbejdspartnere og vi arbejder kun sammen med de bedste hvad end de er leverandører eller tandlæger. Hvem vi samarbejder med afhænger af, hvordan vi opnår det bedste resultat, og husk at vores tandarbejde altid er dansk produceret.

Autoriseret Klinisk Tandtekniker Jens Broman

30 års erfaring

Uddannet klinisk tandtekniker i 1979, autoriseret i 1981, startet egen klinik og laboratorium i Søborg i 1985 og udvidet med klinik i Bagsværd i 2011.
Jens ejeren af klinikkerne, der gennem årene har leveret tandproteser til mere end tusind tilfredse patienter. Jens har deltaget i mange efteruddannelseskurser i bl.a. implantatteknik, men har også selv afholdt mindre kurser i fremstilling af tandproteser på implantater. Jens har i samarbejde med områdes tandlæger, men især Bagsværd Tandlæge Center, fremstillet en bred vifte af proteseløsninger med og unden implantater, på patienter med både stort og mindre tandtab.

Klinisk Tandtekniker Jens Broman
Lise Friberg Klinisk Tandtekniker Jens Broman

Laboratorietandtekniker Lise Friberg

Laboratorie- tandtekniker Lise Friberg

30 års erfaring

Uddannet i 1983 og har dermed stor erfaring i faget. De kan møde Lise i laboratoriet, hvor tandproteserne fremstilles. Lise har hos Nedergaard Dental og Flygge Dental arbejdet med modellering af kroner og store broer, hvilket kun de dygtigste teknikere mestrer. Teknikken overfører Lise til vores proteser, hvilket giver et smukkere resultat, som holder længe og er nemt at rengøre. Det er blot en af Lises mange kompetencer, som vi har haft glæde af i de sidste syv år. For behandlerne ved stolen er det en luksus at have en rigtig laboratorietekniker med den lange uddannelse til hjælp i hverdagen.

Lise Friberg Klinisk Tandtekniker Jens Broman

Sygeplejerske Bente Bagge Andersen

27 års erfaring

Uddannet sygeplejerske og ofte den venlige stemme, de møder i telefonen og i receptionen på klinikken. Med desinfektion og autoklavering til at sterilisere instrumenter sørger Bente for, at vores udstyr er sterilt og klar til brug. Bentes arbejdsområde er derudover kontor og telefon.

Bente Bagge Klinisk Tandtekniker Jens Broman

Vi samarbejder med TandlægeCenter Bagsværd

TandlægeCenter Bagsværd er vores store og kompetente nabo som De finder i lokalerne lige ved siden af vores klinik i Bagsværd. Sammen fylder vi det meste af en etage i højhuset, og vi tør næsten godt love Dem, at hvis De henvender Dem på Bagsværd Hovedgade 99, findes der næppe en tandbehandling enten TandlægeCenter Bagsværd eller Jens Broman ikke kan udføre. Vi har samlet ekspertisen for at gøre det nemmere for Dem.