Vores tænder er en del af vores indentitet og vores smil er en stor del af vores personlighed, og derfor er en tandprotese mere end en protese i munden. Hos Klinisk tandtekniker Jens Broman anvender vi kun CE godkendte materialer og vi fremstiller selv alle tandproteserne i eget laboratorium. Når tandproteser skal fremstilles er det essentielt at have erfaring med arbejdet, så det bedste resultat kan opnåes for patienten, erfaring og viden er alt. Mange konkurrerende klinikker benytter sig af nyuddannet tandteknikere, men vores tre teknikere har samlet 92 års erfaring. Der er fuld tilfredshed eller pengene tilbage og du kan få 5 års garanti på proteserne. 

Nedenstående prisliste er et uddrag af vores priser. Tandproteser er individuelle og afhænger af dit behov, og derfor varierer prisen også heraf. Hos Klinisk tandtekniker Jens Broman giver vi altid et gratis og uforpligtende tilbud på tandproteser.

Kontakt os
Hel overkæbeprotese eller hel underkæbeprotese fra 5482 kr.
Stålunitorprotese (delprotese) fra 8640 kr.
Hel overprotese og underprotese fra 9852 kr.
Immediattillæg pr. protesedel fra 1952 kr.

Bemærk at der kan være tillæg for; Tandudtrækningsprotese, kosmetisk tandopstilling, naturtro tænder, naturlig indfarvet tandkød, individuelle mundforhold, protesens holdbarheld, garantiens længde.

Læs mere om vores tilfredshedsgaranti og 5 års garanti i vores Garantibetingelser.

Klinisk tandtekniker jens broman 6

Hvis du ønsker at se tidligere udarbejdet proteser findes de under behandlinger.