Priser

Vores priser afspejler de individuelle krav De har til deres tandprotese. Tænder er en del af vores indentitet og vores smil er en stor del af vores personlighed, og derfor er en tandprotese mere end en protese i munden. Hos Klinisk tandtekniker Jens Broman anvender vi kun CE godkendte materialer og vi fremstiller selv alle tandproteserne i eget laboratorium.

Når tandproteser skal fremstilles er det essentielt at have erfaring med arbejdet, så det bedste resultat kan opnåes for patienten, erfaring og viden er alt. Mange konkurrerende klinikker benytter sig af nyuddannet tandteknikere, men vores tre teknikere har samlet 92 års erfaring. Der er fuld tilfredshed eller pengene tilbage og du kan få 5 års garanti på proteserne. 

Personale hos Klinisk Tandtekniker Jens Broman

Hel overkæbeprotese eller hel underkæbeprotese

fra 5863 kr.

Stålunitorprotese (delprotese)

fra 9240 kr.

Hel overprotese og underprotese

fra 10536 kr.

Immediattillæg pr. protesedel

fra 2088 kr.

Prislisten er et uddrag af vores priser.
Bemærk at der kan være tillæg for; Tandudtrækningsprotese, kosmetisk tandopstilling, naturtro tænder, naturlig indfarvet tandkød, individuelle mundforhold, protesens holdbarheld, garantiens længde.
Læs mere om vores tilfredshedsgaranti og 5 års garanti i vores Garantibetingelser.

Tandproteser er individuelle og afhænger af dit behov, og derfor varierer prisen også heraf. Hos Klinisk tandtekniker Jens Broman giver vi altid et gratis og uforpligtende tilbud på tandproteser.