Skip to main content

Få et gavekort på 1500 kr. til køb af nye tandproteser hos Broman Klinisk Tandklinik. Læs mere her.

Prisberegner

Med denne prisberegner får De et uforpligtende prisoverslag på Deres behandling hos Klinisk Tandtekniker Jens Broman. Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte Dem hurtigst muligt.

Klinisk Tandtekniker Jens Broman

Fuld tilfredshed og 5 års garanti

Er du klar til at genopdage glæden ved et sundt og smukt smil?

Lad os hjælpe dig med at genopdage selvtillid gennem vores håndværk og engagement i tandteknik. Gør noget godt for din munds sundhed og dit velvære nu!

Hvorfor har vi 5 års garanti?

Flere konkurrerende klinikker benytter sig af nyuddannet tandteknikere, men hos Klinisk tandtekniker Jens Broman har vi tre teknikere med samlet 92 års erfaring. Derfor stiller vi tilfredshedsgaranti og 5 års garanti på vores tandproteser.

Hvad koster en tandprotese?

Prisen på tandproteser er individuelle og derfor varierer prisen også heraf. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på tandproteser, se vores prisliste for nærmere information.

Behandlinger og implantater

Hvis De ønsker at se tidligere udarbejdet proteser findes de under behandlinger. Ligeledes kan De læse nærmere omkring de typer af implantater vi tilbyder under Implantater.

Vi er medlem af LKT

Er De patient hos os, er De garanteret en professionel og højt kvalificeret behandling da vi er medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere.