Om os

Vi er klinisk tandtekniker Jens Broman, laboratorietandtekniker Lise Friberg og tandteknikerassistentelev Niklas Kofod.

Vi har klinik på Søborg Hovedgade 159 og Bagsværd Hovedgade 99. Klinikken i Søborg har vi haft i 25 år mens klinikken i Bagsværd er helt nyetableret her i 2010. De kan selv vælge hvor De ønsker Deres behandling, og vejledning, service og kvalitet er af samme høje standard uanset hvor De vælger.

Deres behandling udføres altid af samme kompetente medarbejdere og faste samarbejdspartnere, og vi garanterer at alt tandarbejde er dansk produceret.

Medarbejdere
  • Jens Broman er uddannet og autoriseret klinisk tandtekniker. Han har 25 års erfaring med tandproteser, er indehaver af klinikkerne og er den De som patient vil have mest kontakt med
  • Lise Friberg er uddannet laboratorietandtekniker og har 27 års erfaring med tandproteser. Hun har tidligere arbejdet hos Nedergaard Dental og Flygge Dental
  • Niklas Kofod er vores dygtige tandteknikerassistentelev under uddannelse ved Københavns Tekniske Skole
Samarbejdspartnere

Vi er mere end summen af vores medarbejdere. Klinikken har gennem 25 år skabt et netværk af meget stærke samarbejdspartnere og vi arbejder kun sammen med de bedste hvad end de er leverandører eller tandlæger. Hvem vi samarbejder med afhænger af, hvordan vi opnår det bedste resultat, og husk at vores tandarbejde altid er dansk produceret. Nedenfor ses et udsnit af vores faste samarbejdspartnere.

TandlægeCenter Bagsværd ved tandlæge og tandkirurg Henrik Gutte Koch er vores store og kompetente nabo som De finder i lokalerne lige ved siden af vores klinik i Bagsværd. Sammen fylder vi det meste af en etage i højhuset, og vi tør næsten godt love Dem, at hvis De henvender Dem på Bagsværd Hovedgade 99, findes der næppe en tandbehandling enten Henrik Gutte Koch eller Jens Broman ikke kan udføre. Vi har samlet ekspertisen for at gøre det nemmere for Dem.