Behandlinger

Nedenfor ser De et udsnit af de behandlinger vi tilbyder og et udvalg af de resultater vi har skabt for vores patienter. Vi tilbyder selv alt inden for tandprotetik, men vores tætte samarbejde med tandlæger, kommune, bank og sygeforsikring m.fl., gør os i stand til at betragte Deres behandling som langt mere end blot det at få en ny tandprotese.

Helproteser
Helproteser uden gane
Delproteser
Immidiat proteser/proteser indsat efter tandudtrækning
Blød bund i protesen

Kombination af implantat og naturlig rod

Tryklås på naturlig rod

En tandprotese er mere end en protese i munden. Vores tænder er en del af vores identitet og vores smil en stor del af vores personlighed. Derfor mener vi at en behandling bør begynde allerede det øjeblik at De tager kontakt til os. Vi kender mulighederne for at få hjælp til at bekoste en ny tandprotese, og hvad enten det er gennem tilskud fra kommunen eller billig finansiering gennem en bank, har vi ekspertisen og hjælper med ansøgning og rådgivning. Deres behandling starter med en venlig stemme og et lyttende øre i telefonen og slutter med en omfattende service langt tid efter De har fået Deres nye tandprotese og nye smil.

Reparationer

Tilskudsmuligheder

Finansiering

Tandproteser med garanti

Behandling hjemme

Behandling i udlandet

Helproteser:

En hel protese erstatter alle tænder enten i over- eller undermund, her er en hel overprotese, fremstillet så harmonisk så muligt, naturlig farve, størrelse og form, men også en smule uregelmæssig.

Helproteser uden gane:

Tandløs overkæbe med fire implantater. Opgave hel overprotese uden gane.

Hel overprotese uden gane og med fire tryklåse.

Hel overprotese uden gane i munden.

Her ses den færdige overprotese uden gane og fastsiddende på fire implantater.

Delproteser:

Delproteser fremstilles normalt i en kombination af stål og akryl, her en med hul i ganen, som mange patienter foretrækker, da den giver en bedre smagsoplevelse.

Delproteser fremstilles i mange forskellige udformninger naturligvis både i over- og i undermund, fælles er at de erstatter de tænder der mangler.

Patienten mangler sine fire fortænder og der skal fremstilles en delprotese i stål der erstatter dem.

De fire fortænder er nu monteret, protese tænderne er sat direkte på gummen, det er den smukkeste måde at gøre det på.

Immidiat proteser/proteser indsat efter tandudtrækning:

Patient med tandlæge skræk, hjørnetanden til venstre og første lille kindtand med sølvfyldning i undermunden er det eneste vi kan bevare.

Nu tages aftryk og en hel overprotese og en delprotese med bøjler på de to tænder vi bevarede fremstilles inden tænderne trækkes ud.

De færdige proteser indsat lige efter tandudtrækningen.

Blød bund i protesen:


Blød bund i en hel protese til undermunden, den del af protesen der vender ned mod gummen er blød og skåner flade og ømme gummer.